رشته‌ی صنایع غذایی

هدف از این رشته پرورش افرادی است که بتوانند در زمینه‌های مرتبط با صنایع غذا فعالیت کنند. این رشته در مقطع هنرستان، از رشته‌های گروه تحصیلی کشاورزی و غذا است.

رشته‌ی صنایع غذایی

هدف از این رشته پرورش افرادی است که بتوانند در زمینه‌های مرتبط با صنایع غذا فعالیت کنند. این رشته در مقطع هنرستان، از رشته‌های گروه تحصیلی کشاورزی و غذا است.

هنرجویان این رشته باید پایه‌ی شیمی و ریاضی مناسبی داشته باشند. دقت و توجه زیاد به جزئیات و همچنین علاقه به کار در حوزه‌ی تولید موادغذایی از دیگر ملزومات این رشته است. همچنین هنرجویان این رشته باید توانایی کار گروهی و توانایی جسمی مناسب داشته و قادر باشند همه‌ی دستورالعمل‌های بهداشتی را دقیق رعایت کنند.

هنرجویان این رشته در طول تحصیل با مواردی همچون اطلاعات غذایی درست برای برچسب‌های محصولات، راه‌های تولید سریع و ارزان موادغذایی، راه‌های نگهداری و ایمنی موادغذایی، طراحی دستگاه‌ها و کارخانجات تولید موادغذایی آشنا خواهند شد.

فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در مشاغلی مانند مدیریت تولید کارخانجات، مسئولیت فنی آزمایشگاه‌ها، کارشناس کارخانجات صنایع غذایی، سازمان چای کشور، مراکز تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، مرکز توسعه و صادرات ایران، مؤسسات مهندسی و زراعتی، متصدی کنترل کیفیت محصولات غذایی مشغول به کار شوند.


رشته‌ی صنایع غذایی، از نگاه زهرا صفری، رتبه‌ی 6 هنرستان

رشته‌ی صنایع غذایی یکی از زیرشاخه‌های رشته‌ی تجربی است. داشتن علاقه در این رشته بسیار مهم است. در این رشته، به کاربرد مواد اولیه در فرایند تولید موادغذایی توجه می‌شود. این رشته دارای گرایش‌های گوناگونی است و کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های متنوعی دارد. یکی از علاقه‌مندی‌‌های من از دوران کودکی، مخلوط‌کردن مواد با یکدیگر بود.


منبع :

Menu