آنتیاکسیدانها: مطالعات نشان داده است که آب انار، زغالاخته و آووکادو در محافظت از مغز و کاهش آلزایمر تأثیر بسزایی دارد.
آجیل و مغزها: آجیل، مغزها یا کرهی مغزها بدون نمک و کمنمک سرشار از ویتامین E است. این ویتامین باعث به حداقل رساندن زوال حافظه میشود.
چربیهای سالم: ماهی قزلآلا، امگا 3، اسید چرب برای عملکرد اصلی مغز مؤثر است. 2 تا 3 بار در هفته این چربیهای سالم باید مصرف شوند.
غلات سبوسدار: خوردن 2 قاشق جوانهی گندم یا ½ فنجان غلات سبوسدار باعث افزایش سلامت قلب و کمک به جریان خون در سراسر بدن از جمله مغز میشود.
لوبیا و نخود: خوردن این حبوبات باعث ثبات قند خون میشود.
شکلات تلخ: خوردن شکلات تلخ باعث افزایش تمرکز و حافظه میشود.
کافئین: اگر از استرس رنج میبرید کافئین باعث افزایش اضطراب و استرس میشود.
آب: نوشیدن آب به اندازهی کافی باعث افزایش عملکرد مغز میشود؛ زیرا 80 درصد از مغز انسان از آب تشکیل شده است.
جنسینگ: جنسینگ، امگا 3 و ویتامین E باعث بهبود جریان خون در مغز میشوند.
شیرینیها: از موز، شربت زعفران، رزماری، کندر، عسل، اسطوخودوس برای افزایش حافظه در طول روز استفاده کنید.