«مدرسه مجازی سرای‌دانش» برای 2000 دانش آموز

«مدرسه مجازی سرای دانش» از روز «شنبه 17 اسفند 98» میزبان دختران و پسران دانش‌آموز شد.

«مدرسه مجازی سرای‌دانش» برای 2000 دانش آموز

«مدرسه مجازی سرای دانش» از روز «شنبه 17 اسفند 98» میزبان دختران و پسران دانش‌آموز شد.


محمدعلی جمشیدی مدیر مدارس سرای‌دانش با اعلام این خبر گفت: این پروژه که همزمان با تعطیلی مدارس بدلیل شیوع کروناویروس، طی یکهفته برنامه‌ریزی منسجم و شبانه‌روزی به اجرا درآمد، بیش از 2000 دانش آموز دختر و پسر از 14 مدرسه سرای‌دانش را تحت پوشش قرار داد.

وی افزود: بنابراین با همان برنامه و تقویم معمول مدارس سرای‌دانش، در فضای مجازی مدرسه، کلاس ها را برگزار کرده ایم.

وی اظهارداشت: دانش آموزان که در مقاطع مختلف از ابتدایی تا دوازدهم هستند، هرکدام در مقطع خود، در مدرسه مجازی حضور یافته و بدون وقفه مباحث کتاب های درسی را فرا می‌گیرند.

جمشیدی تصریح کرد: دانش آموزان هر روز همانند حضور در مدرسه واقعی، راس ساعت مقرر یعنی 8 صبح سر کلاس های خود حاضر می شوند و تا ساعت 14 و سی دقیقه به فراگیری مباحث درسی می پردازند؛ معلمان و پشتیبان‌ها نیز همزمان برای هر کلاس در مقاطع مختلف تدریس و پیگیری آموزشی را انجام می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه، دانش آموزان طبق برنامه از پیش تعیین شده مدارس سرای‌دانش، همزمان با پایان اردیبهشت‌ماه، کتاب های درسی خود را تا انتها خوانده و به پایان می رسانند و در آرامش کامل برای آزمون پایان سال آماده می‌شوند.

مدیر مدارس سرای‌دانش تاکید کرد: از نقاط قوت اجرای این پروژه انطباق کامل با برنامه عادی مدرسه سرای‌دانش و سهولت ادامه بی وقفه تحصیل در کانون خانواده بدون نگرانی از تردد دانش آموزان در شرایط فعلی و امکانات مناسب فناورانه مدرسه مجازی در اجرای تعاملی کلاس های درس است که دانش آموزان را در محیطی واقعی قرار می‌دهد.

وی در رابطه با امکانات آموزشی ارائه شده در این مدرسه افزود: مدارس آنلاین سرای دانش، قرینه امکانات آموزشی مدارس فیزیکی را عینا دارا هستند. برای مثال معلم می تواند به جای وایت بورد فیزیکی از وایت بورد مجازی استفاده کند و با دست آزاد، روی وایت بورد برای دانش آموزان مطالب دلخواه خود را ثبت کند.

همچنین معلم می تواند محتوای پاورپوینت، ویدئو، تصویر و دیگر را برای شاگردان خود به اشتراک گذاشته و روی آن‌ها تدریس را انجام دهد. قابلیت دیگر این سامانه برای معلم، اشتراک گذاری صفحه نمایش کامپیوتر معلم برای شاگردان است؛ به این ترتیب هیچ فعالیت یادگیری نیست که امکانات سامانه برای اجرای آن تکافو نکند.

معلم با فیدبک های لحظه ای از حضور همراه با توجه فراگیران خود اطمینان حاصل کرده و با ضبط جلسه، امکان مراجعه بعدی شاگردان به محتوای جلسه را فراهم می کند. در سوی مقابل، دانش آموزان می توانند از طریق چت به صورت متنی سوالات و نکات خود را مطرح یا حتی دست بلند کرده و با کسب اجازه از معلم، سوالات خود را با صدای خود مطرح کنند.

جمشیدی همچنین گفت: نقش دبیران و پشتیبان‌های تلاشگر، در اجرای موثر این پروژه تعیین کننده است.

وی در خاتمه بیان کرد: راه‌اندازی مدرسه مجازی سرای‌دانش، توسط مجتمع دانش‌بنیان «دانش و فناوری بامداد»، انجام شده است. 



منبع :

Menu