کودکانی
که در سنین پایین از مواد غذایی صنعتی غنی از چربی و قند بهره میبرند در
نوجوانی آی کیوی پایینترین در مقایسه با سایر کودکان درند.
دکتر مریم غزالی متخصص تغذیه گفت:
تفاوت بسیار زیادی بین کودکانی که در سنین پایین از مواد غذایی غنی از
چربی و قند استفاده میکنند و کودکانی که تغذیه سالمتری شامل سالاد، میوه،
ماهی و غلات دارند، وجود دارد کودکانی که تغذیه نادرستی دارند به مراتب از
کودکانی که تغذیه سالمی دارند از IQ پایینتری برخوردارند. تفاوت در بهره
هوشی کودکان (IQ) میتواند در زندگی و تحصیل آنها تاثیر شگرفی بگذارد.وی
افزود: به عبارت سادهتر عادات غذایی در دوران کودکی بر درک و رفتار
بزرگسالی افراد تاثیر میگذارد. مغز در طی سه سال اول زندگی سریعترین رشد
خود را دارد، مصرف غذاهای سالم به رشد بهتر و سریع مغز کمک کرده و باعث
میشود فرد آینده درخشانتری از نظر اجتماعی و اقتصادی داشته باشد.
غزالی
در پایان اظهار داشت: البته نباید فراموش کرد که تحصیلات مادر، طبقه
اجتماعی، استفاده از کتاب، رسانهها نیز عوامل دیگری هستند که در بالا رفتن
آی کیو دخالت دارند.