روش‌های استعدادیابی در کودکان (5)

توانایی استفاده از اندام‌های بدن در مسیر مهارتی برای ابراز توانمندی‌های خود. افرادی که پانتومیم اجرا می‌کنند، رقصنده‌ها، ورزشکاران و بازیگران از جمله کسانی هستند که هوش جسمی- حرکتی در آن‌ها برجس...

روش‌های استعدادیابی در کودکان (5)

 در دنیای تعلیم و تربیت امروز به جای نسبت دادن صفت‌هایی از قبیل باهوش یا کندذهن به کودکان، یافته‌اند که هر کودک ترکیبی از هوش و استعداد‌ها را دارد. توانمندی‌های کودک شما منعکس‌کننده‌ی ویژگی منحصربه‌فرد اوست. برای شما به عنوان پدر، مادر، پرستار یا معلم، موضوع شناخت ذهن کودک بسیار مهم است و شناخت ذهن کودک به شما کمک می‌کند که بر اساس این شناخت بتوانید به راحتی درک کنید که دلیل آن‌ چیست که هنگامی که تقویت همه‌ی استعداد‌های کودک را در یک زمان انجام می‌دهید بعضی ویژگی‌ها را آشکارا در کودکتان کمرنگ‌تر از سایر استعداد‌ها و ویژگی‌ها می‌بینید.

 

نظریه‌ی گاردنر (4)

5) هوش جسمی- حرکتی

توانایی استفاده از اندام‌های بدن در مسیر مهارتی برای ابراز توانمندی‌های خود. افرادی که پانتومیم اجرا می‌کنند، رقصنده‌ها، ورزشکاران و بازیگران از جمله کسانی هستند که هوش جسمی- حرکتی در آن‌ها برجسته است.

6) هوش میان‌فردی

توانایی احساس، دریافت و درک افراد دیگر، احوالشان، خواسته‌ها و هدف‌های‌شان. این افراد به طور کلی در تعامل با دیگران و درک آن‌ها قوی هستند. رهبران مذهبی، سیاسی، کسانی که در آموزش و پرورش و درمان فعالیت می‌کنند از این گروه هستند.

منبع:www.WikiHow.com

 

 

Menu