گفت وگو با گل آرا زارع ؛قهرمان پیوستگی دوازدهم انسانی از خرامه

گفت وگو با گل آرا زارع ؛قهرمان پیوستگی دوازدهم انسانی از خرامه برتر انسانی

گفت وگو با گل آرا زارع ؛قهرمان پیوستگی دوازدهم انسانی از خرامه

نام و نام خانوادگی : گل آرا زارع

پایه : دوازدهم انسانی

نام شهر و استان: فارس- خرامه

شغل و تحصیلات مادر :خانه دار- دیپلم

شغل و تحصیلات پدر: آزاد – فوق دیپلم

میانگین تراز:5300

معدل : 19.17

سال‌های حضور در کانون : یکسال

چند آزمون شرکت کرده است : 15 تا


مصاحبه‌گر :  غلامحسین ایزدی

 

  1. هدف شما از شرکت در این تعداد آزمون چه بود؟

هدف من این بود که هر هفته خودم رو بسنجم و ببینم چقدر پیشرفت یا حتی پسرفت داشتم ، به اشتباهات و ضعف هام پی ببرم و آنها را اصلاح کنم و نقاط قوتم رو بیشتر کنم ، با هر آزمونی که می دادم متوجه می شدم که این هفته روند من چطور بوده و روش های مطالعه ای که به کار گرفتم خوب و موثر بوده یا خیر و وقتی خودم رو با رقیب هام می سنجیدم باعث می شد برای هفته بعد حس رقابت بیشتری داشته باشم و بهتر بخوانم که تراز و رتبه بهتری کسب کنم و حتی به نوعی یه رقابت با خودم می پرداختم تا تلاش کنم هر آزمون از آزمون قبلیم بهتر بشم.


  1. شما عضو باشگاه پانصدتایی‌ها هستید؛ چه روش موفقی برای رسیدن به این تعداد پاسخ صحیح داشتید؟

من گزینه ها رو در عین حال که دقیق می خواندم سعی می کردم سرعت عمل هم داشته باشم و از روش حذف گزینه هم زیاد استفاده می کردم و به نظرم این بهترین روشی بود که به من کمک می کرد جواب های درست بیشتری داشته باشم،تست هایی که بلد نبودم را برای آخر کار می گذاشتم که بهتر فکر کنم و بتوانم تا حد امکان گزینه صحیح رو پیدا کنم.رسیدن به این تعداد پاسخ صحیح دلیل دیگری هم داشت و این بود که توی چند درس خاص قوی بودم(و این قوی بودن به خاطر تمرکز زیاد من روی همین درس ها در تابستان بود) حتی اگه دو هفته قبل از آزمون برخی درس ها را مطالعه نکرده بودم چون یادگیری اولیه ام خوب بود سر جلسه آزمون راحت بودم و سوالات آن درس ها رو راحت جواب میدادم و بیشتر به خاطر همین درس ها بود که تعداد سوال های صحیح من بالا می رفت.


  1. دلیل شرکت شما در آزمون‌های هدیه، هدفگذاری و مشابه پارسال چه بود؟

از نظر من آزمون های بیشتر مساوی هست با داشتن یه کوله بار پر از تجربه های مهم در جواب دادن بهتر تست ها و داشتن نشانه های بیشتر برای بازیابی اطلاعات کتاب از ذهن هست. آزمون بیشتر به دلیل ایجاد آمادگی بیشتر درصد خطاهای سر جلسه کنکور را پایین می آورد و تسلط خیلی خوبی روی کتاب ها برای ما به وجود می اورد چون با آزمون های مکرر انواع سوال هایی که از هر قسمت کتاب ممکن است در کنکور بیابد را می شناسیم .آزمون های هدفگذاری هم که از این نظر خیلی کمک کننده هست که قبل از هر آزمون تصمیم می گیری که در این زمان باقی مانده من توی فلان درس خودم را قوی می کنم و اگر واقعا به تصمیم خود پایبند باشین یه روزی به خودتون می آیین و می بینین با همین هدفگذاری ها تونستین خودتون رو توی اکثر یا حتی همه درس ها قوی کنید.


  1. از شرکت در این تعداد آزمون خسته نشدید؟ چه نتیجه ای برای شما داشت؟

راستش گاهی وقتا خسته میشدم از آزمون ، درس ، مدرسه و ... ولی فکر کردن به شیرینی  رسیدن به هدفم باعث می شد ادامه بدهم و این که موضوع را می دانستم که شرکت در آزمون ها هر روز من را  به خواسته ام نزدیک تر می کند خستگی را فراموش می کردم  و نتیجه اش هم این بود که نقطه قوت من سر جلسه کنکور بیشتر همون سوالایی بود که در هر آزمون با آنها  رو به رو می شدم و  چالش ها برایم تازگی نداشت و می توانستم مدیریت کنم.


  1. پیوستگی در آزمون‌ها چگونه توانست باعث پیشرفت تراز شما شود؟

باعث شد که به خاطر آزمون هم که شده از هر دوهفته ام تا آزمون به اندازه کافی استفاده کنم و یه زمان خیلی طولانی تا روز کنکور تقسیم شد به زمان های دو هفته ای که پله پله هر کدوم رو پشت سر می گذاشتم و اون زمان زیاد که جلوی چشمم بود و باعث میشد حس خستگی به من دست بدهد و با خودم می گفتم وای قراره این همه روز درس بخوانم تبدیل شد به تکه های کوچیک تر و  حس ترس و خستگی رو از بین میبرد.


  1. شرکت در این آزمون‌ها چه تاثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته داشت؟

معدل امسالم نسبت به سال های قبل افزایش پیدا کرد و فکر می کنم  تاثیر این آزمون ها بود ، به خاطر آزمون ها برنامه درس خوندانم نظم پیدا کرد و با آمادگی بیشتری امتحان ها رو می دادم.

 

  1. مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ 

به خاطر امتحانات مدرسه گاهی به طور کامل نمی توانستم مطابق برنامه راهبردی پیش برم ولی سعی می کردم خودم را تا حد ممکن به برنامه راهبردی  برسانم . برای دو هفته دو نوع برنامه ریزی داشتم ، یکی برای امتحان های مدرسه و یکی برای آزمون پیش رو . زمان بعد از مدرسه رو دو قسمت میکردم نصف اون زمانو تشریحی میخوندم و برای امتحان ها آماده میشدم نصف دیگه رو هم تست کار می کردم و تمرکزم روی درس هایی بود که برای هر آزمون هدفگذاری کرده بودم، و تاکید می کنم پایبندی به تصمیم ها و برنامه هاتون بهترین رمز موفقیت شما خواهد بود، خودم به شخصه هر هفته رو که دقیق به برنامه ام عمل می کردم نتیجه خوبش رو هم می دیدم ، پس پایداری رو برنامتون رو هیچ وقت فراموش نکنید.


  1. نقاط قوت شما کدام درس ها هستند؟ روش مطالعه آن ها را توضیح می دهید؟

درس هایی مثل جامعه شناسی، روانشناسی ، تاریخ و جغرافیا، اقتصاد و کمی هم درس عربی قوی تر بودم که قوی بودن من در این درس ها به خاطر این بود که  تابستان که فرصت بسیار خوبی برای درس خواندن داشتم بیشترین وقتم رو برای این درس ها گذاشتم؛ درسنامه رو دقیق می خواندم و برای این که خودم رو امتحان کنم ببینم چقدر از مطالبی که خواندم را به یاد دارم و همچنین ببینم مطالعه ام کیفیت خوبی داشته یا نه  چند ساعت بعد تست اون درس ها رو می زدم  متوجه می شدم چون میدانستم اگه فوری تستش را بزنم همه درس یادم هست و درصدهایم واقعی نمی شد.

البته ناگفته نباشد که قبل از استفاده از این روش من یه دور همه این کتاب هایی که گفتم رو خونده بودم و تست آموزشی که فورا بعد از خوندن درسنامه زده میشه را زده بودم.


  1. دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟

بله دارم. تکمیل دفتر انگیزه رو واقعا زیاد می کند همونطور که دیدن خالی بودن جدول برنامه ریزی آدم رو بی انگیزه میکند! وقتی آخر شب برنامه رو تکمیل کردی و  میبینی همه خانه ها را کامل کردی و برنامه ریزی ات انجام شده با  ارامش عالی میخوابی و اتفاقا فردا هم با یه انگیزه بیشتر شروع می کنی چون احساس آرامش درونی را از روز قبل داری که آره! من برنامه هام را دقیق دارم پیش می روم و اینجا هیچ کم و کاستی نگذاشتم. تکمیل این دفتر یکی دیگر از رازهای بیشتر و بهتر درس خواندن چون حسابی انگیزه رو افزایش می دهد.


  1. تحلیل آزمون را چگونه انجام می‌دهید؟

درس هایی که باهاشون راحت بودم و قوی بودم رو برای تحلیل فقط از پاسخنامه ای که داده می شد استفاده می کردم و در عین خواندن پاسخنامه به دنبال دلیل بودم که فلان سوال رو چرا درست جواب دادم و فلان سوال رو چرا غلط و اون یکی رو چرا اصلا جواب ندادم! و دقیقا پاسخ همون سوال رو می خواندم و برای خودم تجزیه تحلیلش میکردم . درس های دیگه هم که در آنها زیاد مشکل داشتم با استفاده از فیلم تحلیل که توی سایت قلمچی گذاشته می شد تحلیل می کردم و عالی توضیح می دادند هر سوال رو.


  1. نقش آموزشی خانواده، بالاخص پدر و مادر در این سال‌ها چگونه بود؟

فضای خیلی آرام و خوبی توی خونه برای من به وجود آوردند و از همه لحاظ منو درک کردند و تا جایی که در توانشان بود توی این راه به من کمک کردند، پدر و مادرم بهترین انگیزه رو بهم می دادند و هر وقت که نا امید می شدم آنها بودند که امیدوارم می کردند و پدرم هم از طریق تجربه های سال کنکورش بهم خیلی کمک می کرد و از اینجا خیلی از پدر و مادرم متشکرم و تا اخر عمر قدردان زحماتشون هستم.


  1. سال گذشته برای امتحان های پایان سال چه برنامه‌ای داشتید؟ چه نتیجه ای گرفتید؟

تا قبل از امتحان های خرداد تموم کتاب ها رو تموم کردم و درس نخوانده ای  برای شب امتحان نگذاشتم، و زمانی هم که برای هر درس گذاشته بودن به مرور و حل نمونه سوال اختصاص دادم . از روشم راضی بودم و نتیجه خوبی گرفتم و بهترین کار همین است که درسی برای شب امتحان نماند و همشون حداقل قبل از شروع امتحانات یه دور خوانده بشوند.


  1. امسال برای امتحان های پایان سال چه برنامه‌ای خواهید داشت؟

چون از روش پارسالم راضی بودم همون کارو تکرار میکنم و تو این زمان باقی مونده چون همه کتابام خوندنشون تموم شده تصمیم دارم که روی نقاط ضعفم کار کنم .


  1. برای امتحان های مدرسه از منابع کانونی و نمونه سوالات سایت کانون استفاده می‌کنید؟

بله استفاده می کنم سوالات خیلی خوب و مناسبی هستند و تا الان کمک زیادی به من کردند.

 

 

Menu