قهوه‌خورهای حرفه‌ای بخوانند

برای این که قهوه ای درست وحسابی، آماده و میل کنید نیاز است تا افزون بر این که قهوه خوبی خریداری می‌کنید، نکاتی را نیز در نظر داشته باشید.

قهوه‌خورهای حرفه‌ای بخوانند

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از سلامانه برای این که قهوه ای درست وحسابی، آماده و میل کنید نیاز است تا افزون بر این که قهوه خوبی خریداری می کنید،  نکاتی را نیز در نظر داشته باشید از جمله این موارد :

    از تفاله‌های قهوه دوباره استفاده نکنید. آن چه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع قهوه است.

     جوشیدن باعث تلخی می‌شود. پس، هرگز قهوه را نجوشانید.

     قهوه را دوباره گرم نکنید. هر بار، آن را تازه آماده و سرو کنید.

     از آب تازه و سرد استفاده کنید.

     برای نتایج بهتر به ازای هر ۱۸۰ میلی لیتر آب از ۱۰ گرم قهوۀ آسیاب شده استفاده کنید.

     قهوه را تنها برای مدت ۲۰ دقیقه می‌توان، روی اجاق گاز یا اجاق برقی، گرم نگه داشت و پس از آن، عطر و طعم قهوه کاهش می یابد .

منبع :

Menu