تخم مرغ گیاهی در رستوران زنجیره ای سرو می‌شود

یک رستوران زنجیره ای کانادایی قراردادی برای استفاده از تخم مرغ‌های گیاهی در غذاهای خود را امضا کرده است.تخم مرغ گیاهی از پروتئین لوبیای مانگ تولید می‌شود.

تخم مرغ گیاهی در رستوران زنجیره ای سرو می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان بی سی، پس از موفقیت بازاری برگرهای گیاهی این بار قرار است غذاهایی با تخم مرغ گیاهی نیز روانه رستوران‌ها شود.

رستوران‌های فست فود زنجیره‌ای کانادایی «تیم هورتونز» در کانادا قصد دارد تخم مرغ گیاهی برند JUST را در منوی خود ارائه کند. این شرکت کانادایی در اوایل سال جاری نیز سوسیس‌های برند Beyond Meat را در ساندویچ‌های صبحانه عرضه کرد و در همین اواخر برگر گیاهی را نیز به منوی غذاهای خود افزوده است.

این در حالی است که فروش تخم مرغ‌های گیاهی در پایان آوریل ۲۰۱۹ میلادی به ۶ میلیون دلار رسید. شرکت JUST برای تقلید ظاهر و طعم تخم مرغ‌های واقعی از پروتئین‌های حبوبات، زردچوبه و مواد گیاهی دیگر استفاده می‌کند.

پروتئین این تخم مرغ‌ها در اصل از لوبیای مانگ تأمین می‌شود. شرکت کانادایی نیز قصد دارد از تخم مرغ گیاهی در تهیه املت استفاده کند. جالب آنکه توصیه می‌شود از این تخم مرغ گیاهی برای پخت نان و کیک استفاده نشود.

منبع :

Menu