نظارت بر کودکان بازمانده از تحصیل در هشت استان

مدیر کل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه گفت: شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدرسه امسال در 8 استان اجرا می‌شود.

نظارت بر کودکان بازمانده از تحصیل در هشت استان

یکی از اقدامات قابل تقدیر در دولت تدبیر و امید که با همکاری کم نظیر آموزش و پرورش، وزارت تعاون و سایر دستگاه ها صورت گرفت، موضوع بازماندگی از تحصیل کودکان بود. این‌ها را روزبه کردونی گفت و در ادامه افزود: هر سیستم حمایت اجتماعی باید کار خود را از کودکان آغاز کند تا جلوی موضوعاتی از قبیل افزایش کودکان بازمانده از تحصیل را گرفت.

مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اشاره کرد: مشکلی در شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل وجود دارد، تهیه لیست راستی‌آزمایی‌ شدن کودکان در استان‌ها است که نیازمند کمک بین‌بخشی بود.

وی تصریح کرد: با تفاهم‌نامه آموزش‌و‌پرورش و وزارت تعاون این مساله مورد تاکید قرار گرفت که مشوق‌های تحصیلی به کودکانی که به دلیل فقر از تحصیل بازمانده‌اند، ارائه شود.

کردونی با اشاره به اینکه با وجود این موضوع همکاری بین‌بخشی در تمام دستگاه‌های عضو ایجاد شد، اضافه کرد: این موضوع علاوه بر آن چیزی است که آموزش و پرورش در بخش نهضت سوادآموزی در نظر دارد.

مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه گفت: طرح پوشش تحصیلی کودکان بازمانده از تحصیل سال گذشته در 4 استان و امسال در 8 استان خوزستان، فارس، البرز، تهران، خراسان جنوبی، گلستان، سیستان‌وبلوچستان و کردستان اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: با شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل زیر 18 سال و تهیه بانک اطلاعات قوی از سوی وزارت دادگستری لیستی از راستی آزمایی‌های این کودکان در استان‌ها تهیه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح یکی از سیاست‌های موفق در بخش کودکان است، افزود: سال گذشته بیش از 10 هزار کودک شناسایی و به تحصیل بازگردانده شدند.

کردونی یادآور شد: امیدواریم بحث بازماندگی وجود نداشته و حداقل بازماندگی را در بخش کودکان داشته باشیم.

منبع :

Menu