گفتگو با نسترن امامی؛ قهرمان پیوستگی دهم انسانی از بهنمیر

نام و نام خانوادگی: نسترن امامی پایه : دهم انسانی نام شهر و استان: بهنمیر . مازندران میانگین تراز: 5700 معدل :20 سال‌های حضور در کانون: 2 سال

گفتگو با نسترن امامی؛ قهرمان پیوستگی دهم انسانی از بهنمیر

نام و نام خانوادگی: نسترن امامی 

پایه : دهم انسانی 

نام شهر و استان: بهنمیر . مازندران 

میانگین تراز: 5700

معدل :20

سال‌های حضور در کانون: 2 سال 

شغل و تحصیلات مادر: خانه دار . دیپلم 

شغل و تحصیلات پدر: دیپلم : ازاد 


مصاحبه گر: مهدی قاسمی


  1. هدف شما از شرکت در این تعداد آزمون چه بود؟

هدفم برای تسلط یافتن به دروسی بود که خوانده بودم. زمانی که من درس‌هایم را می‌خواندم در خانه تست می زدم ولی برای آماده‌تر شدن و تسلط یافتن بهتر و همچنین آمادگی در کنکوری که در آینده تجربه خواهم کرد، در آزمون‌ها شرکت می‌کردم.


  1. شما عضو باشگاه پانصدتایی‌ها هستید؛ چه روش موفقی برای رسیدن به این تعداد پاسخ صحیح داشتید؟

مهم‌تر از هر چیزی سعی می‌کنم، دروس را مفهومی بخوانم. مفهومی خواندن هم در امتحانات مدرسه کمک می‌کند و هم تست بیشتری می‌توانم بزنم. حل تست‌های آزمون‌های کانون باعث شد عضو باشگاه 500 تایی شوم.

 

  1. دلیل شرکت شما در آزمون‌های هدیه، هدفگذاری و مشابه پارسال چه بود؟

برای بهتر دادن آزمون‌های جمعه و بالا بردن تراز خود، از آزمون‌های قبلی استفاده می‌کردم تا آزمون اصلی را با نتیجه‌ی بهتری بدهم.


  1. از شرکت در این تعداد آزمون خسته نشدید؟ چه نتیجه ای برای شما داشت؟

خیر، اوایل کمی تست زدن سخت بود ولی استمرار و پایداری در آزمون‌ها خود یکی از فرآیندهای زندگی من شد.


  1. پیوستگی در آزمون‌ها چگونه توانست باعث پیشرفت تراز شما شود؟

استمرار و پیوستگی باعث شد که نقاط ضعف خود را پیدا کنم و در آن تمرین و تکرار داشته باشم تا در آزمون‌های بعدی که می‌دادم تراز بهتری داشته باشم.


  1. شرکت در این آزمون‌ها چه تاثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته است؟

این آزمون‌ها را به دلیل اینکه بهترین مدرس‌ها و استادها طرح می‌کردند با دقت تحلیل می‌کردم. من تحلیل و تفسیری که در آزمون انجام می‌دادم، باعث می‌شد دروس را مفهومی درک کنم و در آزمون نهایی کمک فراوانی کند.

 

مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ 

بله، برنامه‌ی راهبردی برنامه‌ای است که چند دروس را می‌خواهد در دو هفته جمع‌بندی کنیم و بیان کننده‌ی این است که در آزمون‌ها آنچه در برنامه است، می‌آید. برای برنامه‌ریزی یک هفته، دروسی که مشخص شده در روی برنامه راهبردی را مطالعه می‌کنم و بعد هفته‌ی دوم تست کار می‌کنم.

 

  1. نقاط قوت شما کدام درس ها هستند؟ روش مطالعه آن ها را توضیح می دهید؟

عربی، در روش مطالعه سعی می‌کنم معنی‌های کتاب درس را در دفتر بنویسم تا لغات در ذهنم ماندگار شود و این کار جواب داده است .


  1. دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟

بله، دفتر برنامه‌ریزی برای افرادی خوب است که حواس پرتی دارند چون ممکن است کمی درس را فراموش کرده و برنامه‌اش بگذرد با خواندن این دفتر به دلیل داشتن خونه‌هایی که می توان در آن ها اسم هر درس را نوشت از هیچ درسی غافل نشد.


  1. تحلیل آزمون را چگونه انجام می‌دهید؟

تحلیل آزمون را بعد از آزمون در خانه با حوصله زیاد انجام می‌دهم. سوالات را حل می کنم و بعد که حدود ساعت 4 و 5 شد و کلید سوالات در صفحه اصلی کانون قرار می گیرد جواب‌هایم را با کلید سوالات کانون مقایسه می کنم و تحلیل و تفسیر می‌کنم.


  1. نقش آموزشی خانواده، بالاخص پدر و مادر در این سال‌ها چگونه بود؟

پدر و مادر هر زمان که ناامید می‌شدم به من امیدواری می‌دادند که استمرار و پایداری داشته باشم و استمرار باعث شد به تراز بهتری دست پیدا کنم.


  1. برنامه شما برای درس خواندن در تابستان چیست؟

استمرار و پایداری خودم را در آزمون‌های کانون قوی‌تر کنم چون آزمون‌های کانون باعث شد که در تابستان هم دروس آینده را بخوانم و هم به گذشته مروری داشته باشم.

Menu