آب ماده با ارزش-علوم سو- نمونه سوال- مریم موسی زادگان

در آزمون9 مهر- نگاه به آینده از مبحث درون آشیانه ها، من رشد میکنم دارید. برای آمادگی بیشتر برای شما تعدادی نمونه سوال قرار داده ایم.

آب ماده با ارزش-علوم سو- نمونه سوال- مریم موسی زادگان

نمونه سوالات آب ماده با ارزش

مریم موسی زادگان

در آزمون 9 مهر-  نگاه به آینده از مبحث درون آشیانه ها، من رشد میکنم دارید. برای آمادگی بیشتر برای شما تعدادی نمونه سوال قرار داده ایم.

این نمونه سوالات از آزمون های سال های قبل کانون انتخاب شده است، مطالعه آنها به شما کمک می کند که خود را بهتر برای آزمون 12 شهریور اماده کنید.

1- آب دریاها برای کشاورزی مناسب نیست زیرا:

1) شور است.

 2) از زمین‌های کشاورزی دور است.                             

3) تصفیه نشده است.                                                     

4) با کمبود آب مواجه هستیم.

 2- ترتیب مراحل تصفیه‌ی آب در کدام گزینه به درستی بیان شده است؟

الف) به آبی که از صافی عبور می‌کند، میکروب‌کش اضافه می‌کنند.

ب) آب رودها را در پشت سد یا استخرهای بزرگ جمع می‌کنند و بعد از آن به تصفیه‌خانه می‌فرستند.            

ج) گل و لای موجود در آب را با صافی می‌گیرند.

د) آب سالم و پاکیزه وارد لوله‌ها می‌شود.

1) الف، ب، ج، د                                                             2) ب، الف، ج، د                        

3) ب، ج، الف، د                                                             4) ج، الف، ب، د

3- در ظرفی مقداری نمک و مقداری شکر را با آب حل کردیم. می‌گذاریم تا بجوشد سپس در قابلمه را بالای ظرف گرفته و قطره‌های آب را جمع‌آوری می‌کنیم. به نظر شما مزه‌ی آب ....... 

1) شور است.                                                                  2) شیرین است.                        

3) بدون مزه و طعم است.                                             4) هم شیرین و هم شور است.

پاسخ:

 

1-به دلیل نمک زیاد موجود در آب دریا، نمی‌توان برای کشت و کشاورزی از آن استفاده کرد.

 

2-آب رودها را در پشت سد یا استخرهای بزرگ جمع می‌کنند و بعد آن را به تصفیه‌خانه می‌فرستند. گل و لای موجود در آب را با صافی می‌گیرند و به آن میکروب‌کش هم اضافه می‌کنند. سپس آب سالم و پاکیزه را با لوله به شهرها و روستاها می‌فرستند.                                                         

 

3-در روش تبخیر فقط آب به بخار تبدیل می‌شود و ماده‌ی جامد (مانند شکر و نمک) در ظرف باقی می‌ماند؛ سپس بخار آب سرد شده و دوباره به آب تبدیل می‌شود و بدون مزه است.

 

Menu