خوراکی ها- علوم سوم - مریم موسی زادگان

برای آمادگی در آزمون 9 مهر، خوب است یک بار ، خلاصه نکات درس علوم را با هم مرور کنیم، در اینجا خلاصه درس از فصل دوم، یعنی خوارکی‌ها آورده شده است.

خوراکی ها- علوم سوم  - مریم موسی زادگان

خلاصه نکات خوراکی ها

تهیه : مریم موسی زادگان

برای آمادگی در آزمون 9 مهر، خوب است یک بار ، خلاصه نکات درس علوم را با هم مرور کنیم، در اینجا خلاصه درس از فصل دوم، یعنی خوارکی ها آورده شده است. 

با توجه به این نکات به سه سوال  که در مطلب بعد با همین عنوان قرار دارد ؛ پاسخ دهید:

خوراکی ها:

هر روز به طور متوسط، سه الی چهار وعده غذا  می خوریم:

وعده های اصلی در هر روز، صبحانه، ناهار و شام است.

خود را تصور در حالی که یه روز یا یک وعده غذا نخورده باشید، قطعا توان برای انجام کار نخواهید داشت.

ما برای حرکت کردن، نفس کشیدن، صحبت کردن، کار کردن، فکر کردن، نوشتن، غذا خوردن و انجام دادن همه ی کارها به غذای سالم و مناسب نیاز داریم.

مواد غذایی که بدن ما به ان نیاز دارد، در 4 گروه دسته بندی میشود:

  1. گروه سبزیجات و میوه جات
  2. گروه نان،  برنج و ماکارونی
  3. گروه مرغ، گوشت و حبوبات و لبنیات
  4. گروه چربی ها

نکته کره هم در گروه 3 و هم در گروه 4 قرار دارد

برخی از خوراکی ها موادّ نگهدارنده و افزودنی های مجاز دارند. 

مواد نگهدارنده باعث می شود که خوراکی دیرتر فاسد شود.

مواد غذایی برای اینکه سالم بمانند، باید در شرایط مناسب خود نگه داری شوند.

شرایط نگهداری هر ماده غذایی رو ی آن نوشته شده است.

بیشتر موادّ غذایی که از بازار می خرید، تاریخ مصرف دارند. در موقع خرید به تاریخ مصرف آنها توجّه کنید.

Menu