چرا باید روزمان را با زنجبیل شروع کنیم؟

با این که صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است اما گاهی صبحانه هایی که میخوریم تکراری میشود و همین باعث صبحانه نخوردن میشود.

چرا باید روزمان را با زنجبیل شروع کنیم؟

با این که صبحانه مهم ترین وعده غذایی است اما گاهی صبحانه هایی که میخوریم تکراری میشود و همین باعث صبحانه نخوردن میشود.

زنجبیل یکی از انتخاب هایی است که می توانید با اضافه کردن آن به وعده صبحانه تان، عطر و طعم اولین وعده اصلی تان را به کلی عوض کنید.

جدا از آن این گیاه به قدری پر خاصیت است که حتی با داشتن وعده صبحانه متنوع نیز آن را باید در این وعده غذایی مهم گنجاند.

به قهوه یا چایتان اضافه کنید

قهوه یا چای فرقی نمی کند. هر دو این نوشیدنی ها به دلیل داشتن کافئین باعث بیدار شدن مغزتان میشود. اما ممکن است انقدر از این نوشیدنی ها استفاده کرده باشید که دیگر نه از سر لذت که فقط برای از بین بردن خواب آلودگی تان آنها را مینوشید.

به ازای هر فنجان از چای یا قهوه 1/3 قاشق چای خوری پودر زنجبیل بریزید یا با خلق یک نوشیدنی یمنی صبحتان حسابی ساخته شود.

این نوشیدنی یک گزینه عالی برای گرم کردن بدن در روزهای سرد سال است.

فایده دیگر این نوشیدنی رفع حالت تهوع صبحگاهی است.

تا به حال مربا زنجبیل خورده اید؟

شاید این مورد سالم ترین صبحانه نباشد اما یکی از بهترین گزینه به خصوص برای افرادی که با مشکل افت فشارخون و افت قندخون صبحگاهی میشوند است.

این مربا را بخرید یا تهیه کنید و آن را با کره ، کره بادام زمینی یا هر جور دیگری که دوست دارید میل کنید.

قند خونتان بالا می آید، فشارتان به حد نرمال می رسد و بدنتان حسابی گرم می شود.

اگر "تند خور" هستید آن را دم کنید

اگر همیشه غذاهای تند میخورید و زبانتان به تندی عادت دارد، پس تحمل تندی زنجبیل را هم دارید.

برای یک فنجان دمنوش زنجبیل تکه ای از زنجبیل(اندازه یک حبه قند) را با اندکی عسل داخل قوری بیندازید و به اندازه یک فنجان و کمی بیشتر به آن آب بیفزایید. اجازه دهید این ترکیب برای 15 دقیقه روی کتری یا سماور دم بکشد و بعد نوش جان کنید.

میتوانید آب لیمو تازه را نیز به این ترکیب اضافه کنید.

این دم نوش یک درمان فوری و فوق العاده برای انواع سرماخوردگی است. از آنجایی که معمولا در ابتدای صبح از سرماخوردگی خود مطلع میشوید ، این دمنوش یک گزینه عالی برای بودن بر روی میز صبحانه تان است.


منبع :

Menu