بدنتان را با کوکو سبزی در برابر بیماری‌ها واکسینه کنید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی از تاثیر کوکو سبزی در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها خبر داد.

بدنتان را با کوکو سبزی در برابر بیماری‌ها واکسینه کنید



به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کوکو سبزی حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۲ و B۶، آهن، پروتئین، اسید چرب امگا ۳، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، آنتی‌اکسیدان، پتاسیم، کربوهیدرات و فیبر است.


برای بررسی خواص کوکو سبزی و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌و‌گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.


مهم‌ترین خواص کوکو سبزی


حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص کوکو سبزی اظهار کرد: این کوکو به علت اینکه حاوی اسید فولیک بوده برای مبتلایان به کم‌خونی مفید است؛ کوکو سبزی به علت داشتن کلسیم و منیزیم موجب تقویت استخوان‌ها می‌شود.


وی درباره خواص دیگر کوکو سبزی بیان کرد: این کوکو به علت وجود ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و بدن را در برابر انواع بیماری‌ها محافظت می‌کند.


این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: کوکو سبزی نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و به علت داشتن فیبر برای مبتلایان به یبوست مفید است.


عظمایی تاکید کرد: کوکو سبزی ضد نفخ و بادشکن است و به پاکسازی عروق و تقویت عمومی بدن کمک شایانی می‌کند.


وی یادآور شد: کوکو سبزی برای مادران شیرده و مبتلایان به چربی، فشار و قند خون مفید است.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی (پنج تا ۶ نفر)


سبزی کوکو (تره، جعفری، شوید و گشنیز)                  مجموعاً یک کیلوگرم (البته تره باید بیشتر از بقیه سبزی‌ها باشد.)
تخم‌مرغ محلی                                              هشت عدد
زرشک پلویی                                              ۲ تا سه قاشق غذاخوری
گردوی خُرد شده                                            یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن کنجد                                                 به مقدار لازم
سیر                                                        چهار تا پنج حبه
نمک، فلفل و زردچوبه                                      به مقدار لازم


طرز تهیه کوکو سبزی


-سبزی‌ها را پس از پاک کردن به خوبی بشویید پس از اینکه آب سبزی‌ها کشیده شد، آنها را خُرد کنید و داخل ظرف بریزید.
-تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به سبزی خُرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
-زرشک، گردو و سیر خُرد شده را به سایر مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
-اجاق گاز را روشن کنید؛ ماهیتابه را روی آن بگذارید و داخل آن روغن کنجد بریزید تا داغ شود.
-مواد آماده شده را داخل ماهیتابه بریزید سپس در آن را بگذارید تا مواد آلی و ویتامین‌های موجود در غذا حفظ شود.
-پس از چند دقیقه مواد درون ماهیتابه را پشت و رو کنید؛ در ماهیتابه را هم بگذارید تا با حرارت ملایم به خوبی پخته شوند.
-کوکو سبزی بهتر است با نان سنگک میل شود.

منبع :

روزمهر اکبری
ارسال شده توسط : روزمهر اکبری
Menu