تولید استارچ خمیر نان برای بهبود کیفیت نان

مدیر عامل یک شرکت فناور گفت: با تولید استارچ خمیر، نان‌های مصرفی کشور از کیفیت بالایی برخوردار می‌شوند.

تولید استارچ خمیر نان برای بهبود کیفیت نان

با اشاره به تولید مکمل‌ها و غنی‌کننده‌های سبوس نان اظهار داشت: این واحد تولیدی به صورت اختصاصی انواع مکمل های غذایی، بهبود دهنده نان و اصلاح کننده آرد و سبوس فرآوری شده را تولید و روانه بازار تجاری کرده است.

وی یادآور شد: ضمن استفاده از مواد اولیه مرغوب و مورد تایید سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد کشور، استفاده سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد ISO9001:2008 مستقر شد و این گواهینامه از شرکت DAS انگلستان دریافت شد.

جلالی عنوان کرد: سبوس فرآوری شده گندم، برنج، جو و جو دو سر تحت عنوان "مدیسه"، استارچ یا همچنین اصلاح کننده آرد و بهبود دهنده نان، پرمیکس غنی‌سازی آرد برای انواع نان‌های خبازی با عنوان "پونان"، مخلوط سبوس فرآوری شده با دانه های روغنی و سبزیجات مدیسه و همچنین انواع نان های حجیم، نیمه جیم و خشک چاریس از تولیدات این شرکت فناور هستند.

وی اظهار داشت: برای اولین بار در کشور دانش فنی تولید سبوس فرآوری شده به روش تخمیری را کسب کردیم و با این روش مقدار اسید فیتیک سبوس بعد از فرآوری تا حد محدوده استاندارد (کمتر از ppm 500) کاهش یافته است. 

جلالی افزود: از عناصر ضروری برای بدن بوده و کمبود آن باعث بروز عوارضی چون تأخیر تکامل و هماهنگ شدن رشد کودک، افزایش خطر ابتلا به بیماری های عفونی، کاهش فعالیت بدنی ، ظرفیت یادگیری و خستگی زودرس ناشی از کم خونی، بروز عوارض گوارشی و همچنین نقایص مادرزادی لوله عصبی می‌شود.

وی یادآور شد: بهبود دهنده نان استارچ را یکی دیگر از تولیدات این شرکت بوده که این  بهبود دهنده ها ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطاف پذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از میکس کردن، تخمیر و پخت سبب بهبود کیفیت محصول نهایی می شوند.

منبع :

Menu