چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم؟

راه صحیح خوردن میوه‌ها این است که میوه‌ها را بعد از مصرف غذا نخورید. میوه‌ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است. اگر میوه‌ها را به آن صورت بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت.

چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم؟

راه صحيح خوردن ميوه‌ها اين است که ميوه‌ها را بعد از مصرف غذا نخوريد. ميوه‌ها بايد زماني خورده شوند که معده خالي است. اگر ميوه‌ها را به آن صورت بخوريد، نقش مهمي در مسموم کردن سيستم بدنتان خواهند داشت.

* ميوه مهم‌ترين خوراک‌هاست

براي مثال در نظر بگيريد که دو تکه نان و يک تکه ميوه خورده‌ايد. تکه ميوه آماده است که مستقيما وارد معده‌تان و روده‌تان شود اما به دليل آن دو تکه نان، از ورود سريع آن به معده جلوگيري مي‌شود. در اين بين همه غذا فاسد شده، تخمير مي‌شود و به اسيد تبديل مي‌شود. به محض اين‌که درون معده، ميوه با غذا و آنزيم‌هاي گوارشي تماس پيدا مي‌کند، همه حجم غذا شروع به ازبين رفتن و فاسد شدن مي‌کند. پس لطفا ميوه‌هاي خود را زماني مصرف کنيد که معده‌تان خالي است و يا قبل از خوردن وعده‌هاي غذايي‌تان ميل کنيد. شما بارها شنيده‌ايد که بسياري شکايت مي‌کنند که هر زمان که هنوانه مي‌خورم، غذا بالا مي‌آيد، و غيره. در حقيقيت همه اين‌ها اتفاق نخواهند افتاد اگر ميوه را زماني بخوريد که معده‌تان خالي است. ميوه‌ها با غذاي فاسد شده ترکيب مي‌شوند و گاز توليد مي‌کنند. سفيدي مو، تاس شدن، عصبانيت و گودي‌هاي سياه زير چشم، همه‌شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالي ميوه ميل کنيد.

با توجه به تحقيقات دکتر هربرت شلتون، بايستي بدانيم که چنين موضوعي صحيح نيست که بعضي از ميوه‌ها مانند پرتقال، نارنج و ليمو خودشان اسيدي هستند. چرا که همه ميوه‌ها در بدن قليايي مي‌شوند. اگر شما روش صحيح ميوه خوردن را کاملا بياموزيد شما به راز زيبايي، عمر طولاني، سلامت، انرژي، شادابي و وزن طبيعي دست پيدا خواهيد کرد. زماني که نياز داريد که آب ميوه بنوشيد- فقط آب ميوه تازه بنوشيد نه آب ميوه کنسروها. حتي آب‌ميوه‌هايي که بسيار سفت هستند را ننوشيد. ميوه‌هاي پخته شده را نخوريد چرا که هرگز ماده مغذي ميوه‌ها را دريافت نخواهيد کرد. تنها مزه‌شان را دريافت مي‌کنيد. پختن، تمام ويتامين‌ها را از بين مي‌برد. اما به هرحال خوردن ميوه کامل بهتر از نوشيدن آب آن است. اگر بايد آب ميوه بنوشيد طوري بنوشيد که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام قورت دهيد چرا که بايد اجازه دهيد که آب ميوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکيب شود.

* کيوي: ميوه کوچک اما بسيار مقوي

اين ميوه منبع خوبي از پتاسيم، منيزيم، ويتامين اي و فيبر است حجم ويتامين سي اين ميوه دوبرابر حجم ويتامين سي پرتقال است.

* سيب: روزانه خوردن يک سيب، دکتر را از شما دور مي‌کند. اگرچه سيب مقدار کمي ويتامين سي دارد، اما داراي آنتي اکسيدان‌ها و فلاون‌هاست (ماده شيميايي بي‌رنگ و متبلور) که هر دوي اين‌ها فعاليت ويتامين سي در بدن را زياد کرده و تسهيل مي‌بخشند و در نتيجه ريسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبي و سکته کاهش پيدا مي‌کند.

* توت فرنگي: ميوه محافظ

توت فرنگي بالاترين قدرت اکسيدان‌ها را در ميان اکثر ميوه‌ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگي رگ‌ها و راديکال‌هاي آزاد محافظت مي‌کند.

* پرتقال: دارويي شيرين

مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوي سرماخوردگي را مي‌گيرد. کلسترول را کم مي‌کند. از ايجاد سنگ در بدن جلوگيري کرده و يا سنگ‌هاي موجود در بدن را از بين مي‌برد و همچنين ريسک ابتلا به سرطان روده را کاهش مي‌دهد.

* هندوانه: بهترين تسکين‌دهنده تشنگي

از 92% آب تشکيل شده است. همچنين حاوي بالاترين دوز گلاتاتيون است که به بالارفتن سيستم دفاعي بدن کمک مي‌کند. همچنين آن‌ها اصلي‌ترين منبع ليکوپين هستند که اکسيداني براي مبارزه با سرطان است. ديگر مواد مغذي موجود در هندوانه ويتامين سي و پتاسيم هستند.

 * عنبه (انبه): نشان بالاترين براي ويتامين سي

آن‌ها بهترين برندگان براي داشتن بالاترين ميزان ويتامين سي هستند. اين ميوه سرشار از کاروتين است که حاوي ويتامين آ بوده و براي چشم‌ها مفيد است.

 

منبع :

مطالب مرتبط

Menu